Τηλέφωνο Παραγγελιών 25210 21114
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Ιδιοκτήτης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΡΙΖΟΥ ΣΟΦΙΑ». Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Γ. Ζερβού 8 στην Δράμα, Τ.Κ. 66100, ΑΦΜ 027242326 ΔΟΥ Δράμας, Αρ. ΓΕΜΗ 51717019000

Για τις ανάγκες τις παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

στην διεύθυνση

Γεωργίου Ζερβού 8 Δράμα ΤΚ 66100
και στα τηλέφωνα

25210 21114

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΧΡΗΣΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος jandz.gr και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Το jandz.gr μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του jandz.gr. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα του jandz.gr.

Οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν μέσα στο χρόνο.

Οι αγορές ειδών από τo jandz.gr περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

Κατοχή Δικαιωμάτων

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στo jandz.gr. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος jandz.gr που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.jandz.gr , συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

Συνεπώς, απαγορεύονται παντός τύπου ενέργειες που σχετίζονται με την χρήση του υλικού που ανήκει στo jandz.gr. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατόπιν αδείας του jandz.gr. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα του jandz.gr και της ηλεκτρονικής της τοποθεσίας jandz.gr με τρόπο που να προσβάλλουν την ταυτότητά της σε οποιοδήποτε χρήστη μέσω οποιασδήποτε μεθόδου. Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή, ή αναδημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας για κανένα σκοπό.

Πληροφορίες Ιστοσελίδας και Προϊόντων

Στην διεύθυνση
Γ. Ζερβού 8 Δράμα 66100

στο τηλέφωνο
25210 21114

και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@jandz.gr

Παρότι καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας αλλά και για κάθε προϊόν γίνεται από το jandz.gr πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα του jandz.gr ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει το jandz.gr για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.

Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, αν δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων (10:00-14:00) από Δευτέρα έως Σάββατο.

Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί από οίκους μόδας, κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν μας δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας.

Διαθεσιμότητα

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από το jandz.gr υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Το jandz.gr προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από τα καταστήματα του. Είναι πιθανό κατά την διάρκεια εργάσιμων ωρών/ημερών το προϊόν που έχετε επιλέξει να αγοραστεί/κρατηθεί από κάποιον πελάτη μας στο φυσικό κατάστημα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το προϊόν να μην είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενημερώνεται εγκαίρως η βάση δεδομένων αποθήκης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Τιμές Προϊόντων

Οι διαδικτυακές τιμές των εμπορευμάτων μας είναι ίδιες με αυτές των φυσικών καταστημάτων μας. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανάλογου μεγέθους και υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο.

Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ και αποδέχεται το jandz.gr θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση – αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ειδικές Προσφορές και Εκπτώσεις

Ενίοτε, μπορεί να προσφέρουμε ειδικές προσφορές, που απαιτούν κωδικό. Αυτός ο κωδικός θα πρέπει να εγγραφεί στο καθορισμένο σημείο του ταμείου (Κωδικός Κουπονιού) κατά την ολοκλήρωση/πληρωμή της παραγγελίας σας. Η προσφορά θα αντικατοπτρίζεται στο τελικό σύνολο, στους εγγεγραμμένους χρήστες.

Οι κωδικοί προσφορών δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με άλλες προσφορές.

Οι κωδικοί προσφορών είναι έγκυροι για μία και μόνο συνδιαλλαγή και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Οι εκπτώσεις εκδίδονται με μορφή ποσού σε Ευρώ ή ποσοστού (%) και προσφέρονται/γνωστοποιούνται στους πελάτες μας με:

  • Διαφημίσεις
  • Ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters)
  • Banners ή άλλες μεθόδους προβολής.

Αν δεν διατυπώνεται διαφορετικά, οι εκπτώσεις και οι προσφορές αναφέρονται στην αρχική τιμή του προϊόντος (εμπορεύματα με έκπτωση ή σε εκποίηση δεν συμπεριλαμβάνονται).
Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μια φορά και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές. Παρακαλώ, προσέξτε πως όλα τα εκπτωτικά κουπόνια δεν συνδυάζονται με προϊόντα σε έκπτωση, παρά μόνο σε κανονική τιμή.

Πληρωμή

Με πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε όλες τις κύριες και γνωστές πιστωτικές κάρτες για πληρωμή. Αν η κάρτα σας απορριφθεί από το σύστημα μας, παρακαλούμε επαληθεύστε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε υποβάλλει. Το όνομα και η διεύθυνση πρέπει να είναι η ίδια με αυτή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν το πρόβλημα επιμείνει παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας.

Με αντικαταβολή. Όσον αφορά την πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο του ΧΡΗΣΤΗ (αντικαταβολή), αυτός θα πληρώσει τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται το jandz.gr, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Για αυτή την μέθοδο πληρωμής είναι απαραίτητο η διεύθυνση παράδοσης με την διεύθυνση εξόφλησης να είναι η ίδια. Η χρεώση της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).

Με κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης.Η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την εξόφληση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Οι τράπεζά με την οποία συνεργαζόμαστε είναι:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IΒΑΝ: GR7201722410005241003468025
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5241003468025

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IΒΑΝ: GR9201103370000033740295184
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 337/402951-84

EUROBANK
IBAN: GR7602607670000820200925033
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260767820200925033

Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίσει να εξοφλήσει την παραγγελία του με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να μας αποσταλεί το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@jandz.gr. Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις επιβεβαιώσει την σχετική κατάθεση το jandz.gr. Με την αποστολή του εν λόγω e-mail και μόνο θα άρχεται η διαδικασία για την αποστολή των προϊόντων του ΧΡΗΣΤΗ.

Αποστολή & Παράδοση

Υποχρεούμαστε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσα στον χρόνο που αναφέρεται στο σημείο “ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ”, από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Ειδικότερα, η εν λόγω προθεσμία ξεκινάει στις 16:00 (ώρα Ελλάδος), της επομένης από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εργάσιμης (για την Ελλάδα) ημέρας και λήγει την τέταρτη εργάσιμη (της χώρας προορισμού), ημέρα.

Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία. Το jandz.gr θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό. Ουδεμία ευθύνη φέρει το jandz.gr για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική της υπαιτιότητα.

Ασφάλεια Δεδομένων & Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τεχνολογία που κρυπτογραφεί της πληροφορίες της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ σε ένα ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Δεν θεωρείται υπεύθυνo το jandz.gr για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Το jandz.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές.